Home / Blog: Køkken / 5 nødvendigheder til det perfekte kaffebord

5 nødvendigheder til det perfekte kaffebord

5 nødvendigheder til det perfekte kaffebord

Indholdsoversigt

Findes der noget hyggeligere end en kop kaffe? Ja, kaffe med andre! Vi danskere elsker kaffe og vi drikker det over alt: På arbejdet, på caféer, i skolen og ikke mindst derhjemme. Hvis du er en af dem som elsker at byde veninderne, familien eller svigerfamilien på kaffe derhjemme så læs med her! Her får du 5 nødvendigheder til at lave det perfekte kaffebord i dit eget hjem. Og hvem elsker ikke at blive inviteret på eftermiddagskaffe og kage?

5 nødvendigheder til det perfekte kaffebord

Det perfekte kaffebord

  1. Det rette stel. Det er ikke nogen hemmelighed at der findes mange forskellige typer stel derude i form af tallerkner, krus og glas. Der er alt fra det fine, klassiske og ikke mindst populære Royal Copenhagen stel til det mere farverige og finurlige Le Cresuet. Ja, der er meget at vælge mellem. Find de rette stel som passer til dig og din stemning derhjemme. 
  2. Kaffen. Som sagt så elsker vi danskere kaffe – i alle former af det. Stempelkande, kaffekapsler og utallige andre kaffemaskiner. Til det perfekte kaffebord er det ikke hvordan man brygger kaffen, men hvordan man præsentere den: Nemlig den rette termokande. Hvis du stadig ikke har fundet den rette kaffe termokande til hjemmet, så kan du se mærket Alfi og deres udvalg lige her: Termokande fra Alfi . Deres sortiment er bygget op omkring et tidsløst design og ikke mindst en god kvalitet. 
  3. Kage eller boller. Man kan ikke komme udenom, at en god kage eller nybagte boller er et kæmpe win sammen med kaffe. Så find bagebøgerne frem og find den rette opskrift på en lækker kage – der er utallige at vælge mellem, men en god chokoladekage er altid en sikker vinder. Nybagte boller med smør kan også noget, og måske enda peppe dem op med lidt havregryn og gulerod i? 
  4. Mælk eller fløde? Selvom der er mange som kan lide deres kaffe sort, så kommer man ikke udenom, at der også er mange som foretrækker noget i den. Her kan man have en lille mælkekande klar på bordet med enten fløde eller mælk. Måske endda begge dele? 
  5. Pynt. Sidst men ikke mindst: Lidt pynt til bordet. Det kan være alt fra fine servietter med flotte farver eller motiver, til en smuk buket blomster som pynter på bordet. Det er kun fantasien som sætter grænser. Man kan altid finde inspiration på diverse online magasiner eller på Pinterest. 

Så hvad venter du på? Ring til din gamle veninde, kollega eller endda mormor. Hun vil helt sikkert blive glad! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X